Larskol Országos Bérfelmérés 2021

A Larskol, a Simconsult és az IMPC által 12. alkalommal szervezett felmérés átfogó képet nyújt a hazai bérpiaci helyzetről. A résztvevő cégek által szolgáltatott adatok alapján készült elemzés alkalmas a bérezési gyakorlat felülvizsgálatára és a bérpolitika megalapozására. Tavalyi felmérésünkben 95 cég 45 ezer munkavállalói adatával vett részt.

 

A felmérés során elemzett adatok alapján munkaköri szintenként

 

  • ágazati,
  • regionális,
  • szakterületi,
  • tulajdonforma és
  • cégméret

 

szerinti bontásban lehet tájékozódni a jól, az átlagosan és a gyengén fizető cégek béreiről, továbbá a bérezéshez kapcsolódó témákról

Részvétel:

A felmérésben való részvétel díjmentes, a részvétel feltétele béradatok szolgáltatása. Az adatokat bizalmasan kezeljük, az elemzések nem teszik lehetővé egyedi béradatok azonosítását. Itt olvashatja el a Larskol Kft. Adatkezelési Szabályzatát.

Adatszolgáltatás:

A résztvevők 2021. június 20-ig tudnak adatot szolgáltatni az innen letölthető Excel kérdőíven.

A felmérés ütemterve:

Jelentkezés: 2021. május 5-től folyamatosan

Kérdőív kiküldése a résztvevők számára: jelentkezés után folyamatosan

Kitöltött kérdőív visszaküldése a Larskol részére: 2021. június 20.

Elkészült bérfelmérés riort kiküldése a résztvevők számára: 2021. július 15.

Jelentések:

A felmérés keretében kétféle jelentés közül lehet választani:

Ingyenes összefoglaló
(A felmérés résztvevői számára díjmentes)

 

Az összefoglaló jelentés besorolási szintenként (vezetői munkakörök, diplomás szakemberek, ügyviteli, fizikai munkakörök) és szakterületenként (marketing-értékesítés, fejlesztés, műszaki, logisztika, termelés, pénzügy, humán, informatika, adminisztráció) mutatja az országos béradatokat (alapbér, változó bér, összjövedelem – átlagbérek, jól fizető és gyengén fizető cégek által fizetett bérek).

Bérezési tanulmány
(A felmérés résztvevői számára 100.000 Ft + áfa)

 

A részletes elemzés alapján sokoldalúan lehet tájékozódni a hazai bér- és jövedelmi viszonyokról. Az alábbi bontásban készülnek részletes elemzések (alapbér, változó bér, összjövedelem – átlagbér, jól és gyengén fizető cégek által fizetett bérek). 2021-től a bérelemzési táblázatokat tartalmazó excel fájlt a vállalati béreloszlást és az egyéni bérbeállásokat tartalmazó diagramokkal és táblázattal bővítjük.

A felmérés alapján készült elemzésünkből az alábbi bérelemekre vonatkozóan tud információkat nyerni a bérezéssel kapcsolatos intézkedések megalapozására.

Alapbér, változóbér, összbér adatokat tartalmazó táblázatok munkaköri szintenként

Béren kívüli juttatásokra vonatkozó elemzés

Műszakpótlék és készenlétre vonatkozó adatok

Céges gépjármű juttatás

Béremelés mértéke és időpontja

A bérfelmérés eredményeit bemutató riportról és adatelemző eszközről az alábbi linkre lépve bővebb információt:

Egyszerű használat

A jelentések mindenféle szoftver telepítése nélkül, azonnal használhatók, az adatelemző excel fájl használata sem igényel előzetes betanulást.

Kipróbált módszertan

A felmérés során alkalmazott módszertan megfelel a legszigorúbb szakmai, módszertani, statisztikai és adatvédelmi elvárásoknak.

Teljes kompenzáció

Az alapbéren felül az összjövedelemre, a juttatásokra, műszakpótlékra, béremelési mértékre stb. vonatkozó adatok segítik a bértervezési feladatokat.

Kedvező ár

A hasonló szakmai színvonalú bérfelmérésekhez képest jóval kedvezőbb áron juthat megbízható béradatokhoz.

Jelentkezés:

A felmérésben való részvételhez nem kell mást tennie, mint kitölteni az alábbi gombra kattintva megnyíló jelentkezési lapot.

Kapcsolat:

info@larskol.hu
+36 20 3292651