Országos bérfelmérés 2020

Larskol, a Simconsult és az IMPC által 11. alkalommal szervezett felmérés átfogó képet nyújt a hazai bérpiaci helyzetről. A résztvevő cégek által szolgáltatott adatok alapján készült elemzés alkalmas a bérezési gyakorlat felülvizsgálatára és a bérpolitika megalapozására. Tavalyi felmérésünkben 92 cég 50 ezer munkavállalói adatával vett részt.

A felmérés során elemzett adatok alapján munkaköri szintenként
– ágazati,
– regionális,
– szakterületi,
– tulajdonforma és
– cégméret
szerinti bontásban lehet tájékozódni a jól, az átlagosan és a gyengén fizető cégek béreiről, továbbá a bérezéshez kapcsolódó témákról (béremelés mértéke, időpontja, cafetéria, juttatások, cégautó, pótlékok).

A bérezési tanulmány és adatelemzés mintája (konkrét béradatok nélkül) megtekinthető ezen a linken:

Larskol Bérfelmérés tanulmány (pdf) – minta
Larskol Bérfelmérés adatelemzés (excel) – minta

Részvétel:                            

A felmérésben való részvétel díjmentes, a részvétel feltétele béradatok szolgáltatása. Az adatokat bizalmasan kezeljük, az elemzések nem teszik lehetővé egyedi béradatok azonosítását. Itt olvashatja el az Larskol Kft. Adatkezelési Szabályzatát.

A felmérésben való részvételhez nem kell mást tennie, mint kitölteni az alábbi hivatkozáson keresztül elérhető jelentkezési lapot.

Jelentések: 

A résztvevők 2020. október 12-én e-mailben kapják meg a felmérés alapján készülő elemzést. A felmérés keretében kétféle jelentés közül lehet választani:

Összefoglaló:

Munkaköri szintenként összesítve, valamint szakterületi (értékesítési, műszaki, termelési, pénzügyi, stb.) bontásban mutatja a jól, az átlagosan és a gyengén fizető cégek béreit (alapbér, változó bér, összjövedelem). Az összefoglaló a felmérés résztvevői számára díjmentes.

Bérezési tanulmány:

Munkaköri szintenként szakterületi, ágazati, regionális, tulajdonforma és cégméret szerinti bontásban tájékoztat a jól, az átlagosan és a gyengén fizető cégek béreiről (alapbér, változó bér, összjövedelem), továbbá a bérezéshez kapcsolódó témákról (béremelés mértéke, időpontja, cafetéria, juttatások, cégautó, műszakpótlék, stb.).

A bérezési tanulmány ára:     100.000 Ft a felmérés résztvevői számára

Kapcsolat:                            info@larskol.hu   ( +36 20 3292651     +36 30 4687469)