Országos bérfelmérés 2020 | berfelmeres.hu
bérfelmérés.hu - naprakész béradatok ágazati, regionális, szakterületi, tulajdonforma és cégméret szerinti bontásban
bérfelmérés 2018, bérfelmérés 2019, bérfelmérés, online bérfelmérés, bérfelmeres, bér survey, bér elemzés, fizetési felmérés, fizetési adatok, béradatok, béradat, fizetés, bér, juttatás, cafetéria, mennyi a bér, mennyit fizessek, fizetési survey, regionális bérek, ágazati bérek, munkaköri bérek, regionális bérfelmérés, ágazati bérfelmérés, munkaköri bérfelmérés, Marketing-értékesítési munkaköri bérek, Műszaki-fejlesztési munkaköri bérek, Logisztikai munkaköri bérek, Termelési-szolgáltatási munkakör bér,Pénzügyi munkakör bér,Humán munkakör bér,Informatikai munkakör bér, Adminisztráció bér, Budapest bér,Közép-Magyarország bér,Közép-Dunántúl bér,Nyugat-Dunántúl bér,Dél-Dunántúl bér,Észak-Magyarország bér,Észak-Alföld bér, Dél-Alföld bér,
1453
post-template-default,single,single-post,postid-1453,single-format-standard,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1200,footer_responsive_adv,hide_top_bar_on_mobile_header,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-16.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.2,vc_responsive

Országos bérfelmérés 2020

Larskol, a Simconsult és az IMPC által 11. alkalommal szervezett felmérés átfogó képet nyújt a hazai bérpiaci helyzetről. A résztvevő cégek által szolgáltatott adatok alapján készült elemzés alkalmas a bérezési gyakorlat felülvizsgálatára és a bérpolitika megalapozására. Tavalyi felmérésünkben 92 cég 50 ezer munkavállalói adatával vett részt.

A felmérés során elemzett adatok alapján munkaköri szintenként
– ágazati,
– regionális,
– szakterületi,
– tulajdonforma és
– cégméret
szerinti bontásban lehet tájékozódni a jól, az átlagosan és a gyengén fizető cégek béreiről, továbbá a bérezéshez kapcsolódó témákról (béremelés mértéke, időpontja, cafetéria, juttatások, cégautó, pótlékok).

A bérezési tanulmány és adatelemzés mintája (konkrét béradatok nélkül) megtekinthető ezen a linken:

Larskol Bérfelmérés tanulmány (pdf) – minta
Larskol Bérfelmérés adatelemzés (excel) – minta

Részvétel:                            

A felmérésben való részvétel díjmentes, a részvétel feltétele béradatok szolgáltatása. Az adatokat bizalmasan kezeljük, az elemzések nem teszik lehetővé egyedi béradatok azonosítását. Itt olvashatja el az Larskol Kft. Adatkezelési Szabályzatát.

A felmérésben való részvételhez nem kell mást tennie, mint kitölteni az alábbi hivatkozáson keresztül elérhető jelentkezési lapot.

Jelentések: 

A résztvevők 2020. október 12-én e-mailben kapják meg a felmérés alapján készülő elemzést. A felmérés keretében kétféle jelentés közül lehet választani:

Összefoglaló:

Munkaköri szintenként összesítve, valamint szakterületi (értékesítési, műszaki, termelési, pénzügyi, stb.) bontásban mutatja a jól, az átlagosan és a gyengén fizető cégek béreit (alapbér, változó bér, összjövedelem). Az összefoglaló a felmérés résztvevői számára díjmentes.

Bérezési tanulmány:

Munkaköri szintenként szakterületi, ágazati, regionális, tulajdonforma és cégméret szerinti bontásban tájékoztat a jól, az átlagosan és a gyengén fizető cégek béreiről (alapbér, változó bér, összjövedelem), továbbá a bérezéshez kapcsolódó témákról (béremelés mértéke, időpontja, cafetéria, juttatások, cégautó, műszakpótlék, stb.).

A bérezési tanulmány ára:     100.000 Ft a felmérés résztvevői számára

Kapcsolat:                            info@larskol.hu   ( +36 20 3292651     +36 30 4687469)