Larskol bérfelmérés jelentés

Megrendelőink többféle elemzési anyagot kapnak, egy pdf formátumú riportot (magyar és angol nyelven) és a bérpiaci adatok és a vállalati bérek analizálását lehetővé tevő elemző eszközt.

1. Larskol Bérfelmérés Riport

Az adatfeldolgozást követően elkészült jelentés alapján munkaköri szintenként ágazati, regionális, szakterületi, tulajdonforma és cégméret szerinti bontásban lehet tájékozódni a jól, az átlagosan és a gyengén fizető cégek béreiről, továbbá a bérezéshez kapcsolódó témákról.

Magyar és angol nyelven elkészített riportunkból az alábbi bérelemekre vonatkozóan tud információkat nyerni a bérezéssel kapcsolatos intézkedések megalapozására.

2. Larskol Bérfelmérés Elemző

A bérelemző eszközünk segítségével a bérpiaci benchmark adatokat tudják testre szabni. Az adatszolgáltató vállalatok a vállalati béreloszlást szemléltető scattergrammal és az egyéni bérbeállásokat tartalmazó táblázattal is tudnak elemzéseket végezni.

Adatelemző alkalmazásunk az alábbi elemzések elvégzését támogatja:
Munkaköri szintek szerinti bértáblázatok

A bérezési táblázatok tartalmazzák az egyes munkaköri besorolási szintekre jellemző bérpiaci statisztikai elemzéseket (alsó és felső kvartilis. medián és átlag értékek). A legördülő listából választva tud ágazati, regionális, szakterületi, tulajdonforma és cégméret szerint szűkített béradatokat megjeleníteni.

Egyes bérpiacok összehasonlítása

A kiválaszott bérpiacok adatait tudja ezen az oldalon összehasonlítani. A legördülő menükben kiválaszott szegmensek bértábláit hasonlítja össze százalék eltérés és diagram formájában.

Saját, egyéni bérpiac beállítása

A legördülő listák használatával több szempont szerint tudja szűkiteni a teljes bérpiacot az Ön számára legmegfelelőbb bérpiaci benchmark adatok generálása érdekében. Az itt kiválasztott bérpiaci benchmark adatokon alapulnak a vállalati bérbeállás elemzések.

Vállalati bérbeállás elemzés

Az eloszlás diagram az egyéni bérek eloszlása mellett a vállalati trendvonalat és a bérpiaci átlagokat mutató vonalakat is tartalmazza. Ennek segítségével látjuk az egyes besorolási szintekre jellemző béreloszlásokat, az átlag alatt és felett fizető munkaköröket és a vállalati gyakorlat piachoz képesti eltérését. A statisztikai táblázatok a vállalat egészére mutatják a külső és belső bérbeállási adatokat.

Dolgozói bérbeállás elemzés

Az eloszlás diagram mellett egy részletes bérbeállási táblázatot is tartalmaz a fizetős elemzés, mely megmutatja, hogy egyes dolgozók bére hogyan aránylik a belső vállalati trendhez, illetve a külső bérpiachoz viszonyítva. Ez is hasznos eszköz az alul és felülfizetett munkakörök azonosítására és az aránytalanságok csökkentésére

Bérfelméréseink jellemzői

20 éves tanácsadói tapasztalattal kidolgozott módszertan és technológia
Fokozott adatvédelem

Felméréseink a bizalmas adatkezelésen alapulnak. Jelentéseink kizárólag feldolgozott statisztikai átlag-adatokat tartalmaznak. Konkrét vállalati adatokat semmilyen körülmények között nem szolgáltatunk ki.

Kedvező árazás

A nemzetközi tanácsadó cégek által készített, hasonló szakmai színvonalú bérfelmérésekhez képest jóval kedvezőbb áron juthat megbízható béradatokhoz. Válasszon az Ön igényeinek leginkább megfelelő elemzéseink közül!

Kipróbált módszertan

Tanácsadóink több évtizedes szakmai tapasztalataik felhasználásával alakították ki a felmérések során alkalmazott eszközöket és módszertant, mely megfelel a legszigorúbb szakmai, módszertani, statisztikai és adatvédelmi elvárásoknak.

Teljes kompenzáció

Elemzésünk az alapbéren felül sok egyéb bérelemre (pl. prémiumra, pótlékokra, juttatásokra, stb.) kiterjed. Bértábláink alapbér, összjövedelem és teljes kompenzációs csomagokra vonatkozó adatokat tartalmaznak.

Megrendelés

Larskol bérfelmérés megrendelése

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek bármelyikén.