Larskol bérfelmérés jelentés

Megrendelőink többféle elemzési anyagot kapnak, egy pdf formátumú riportot (magyar és angol nyelven) és a bérpiaci adatok és a vállalati bérek analizálását lehetővé tevő elemző eszközt.

1. Larskol Bérfelmérés Riport

Az adatfeldolgozást követően elkészült jelentés alapján munkaköri szintenként ágazati, regionális, szakterületi, tulajdonforma és cégméret szerinti bontásban lehet tájékozódni a jól, az átlagosan és a gyengén fizető cégek béreiről, továbbá a bérezéshez kapcsolódó témákról.

Magyar és angol nyelven elkészített riportunkból az alábbi bérelemekre vonatkozóan tud információkat nyerni a bérezéssel kapcsolatos intézkedések megalapozására.

2. Larskol Bérfelmérés Elemző

A bérelemző eszközünk segítségével a bérpiaci benchmark adatokat tudják testre szabni. Az adatszolgáltató vállalatok a vállalati béreloszlást szemléltető scattergrammal és az egyéni bérbeállásokat tartalmazó táblázattal is tudnak elemzéseket végezni.

Adatelemző alkalmazásunk az alábbi elemzések elvégzését támogatja:
Munkaköri szintek szerinti bértáblázatok

A bérezési táblázatok tartalmazzák az egyes munkaköri besorolási szintekre jellemző bérpiaci statisztikai elemzéseket (alsó és felső kvartilis. medián és átlag értékek). A legördülő listából választva tud ágazati, regionális, szakterületi, tulajdonforma és cégméret szerint szűkített béradatokat megjeleníteni.

Egyes bérpiacok összehasonlítása

A kiválaszott bérpiacok adatait tudja ezen az oldalon összehasonlítani. A legördülő menükben kiválaszott szegmensek bértábláit hasonlítja össze százalék eltérés és diagram formájában.

Saját, egyéni bérpiac beállítása

A legördülő listák használatával több szempont szerint tudja szűkiteni a teljes bérpiacot az Ön számára legmegfelelőbb bérpiaci benchmark adatok generálása érdekében. Az itt kiválasztott bérpiaci benchmark adatokon alapulnak a vállalati bérbeállás elemzések.

Vállalati bérbeállás elemzés

Az eloszlás diagram az egyéni bérek eloszlása mellett a vállalati trendvonalat és a bérpiaci átlagokat mutató vonalakat is tartalmazza. Ennek segítségével látjuk az egyes besorolási szintekre jellemző béreloszlásokat, az átlag alatt és felett fizető munkaköröket és a vállalati gyakorlat piachoz képesti eltérését. A statisztikai táblázatok a vállalat egészére mutatják a külső és belső bérbeállási adatokat.

Dolgozói bérbeállás elemzés

Az eloszlás diagram mellett egy részletes bérbeállási táblázatot is tartalmaz a fizetős elemzés, mely megmutatja, hogy egyes dolgozók bére hogyan aránylik a belső vállalati trendhez, illetve a külső bérpiachoz viszonyítva. Ez is hasznos eszköz az alul és felülfizetett munkakörök azonosítására és az aránytalanságok csökkentésére

Bérfelméréseink jellemzői

20 éves tanácsadói tapasztalattal kidolgozott módszertan és technológia
Fokozott adatvédelem

Felméréseink a bizalmas adatkezelésen alapulnak. Jelentéseink kizárólag feldolgozott statisztikai átlag-adatokat tartalmaznak. Konkrét vállalati adatokat semmilyen körülmények között nem szolgáltatunk ki.

Kedvező árazás

A nemzetközi tanácsadó cégek által készített, hasonló szakmai színvonalú bérfelmérésekhez képest jóval kedvezőbb áron juthat megbízható béradatokhoz. Válasszon az Ön igényeinek leginkább megfelelő elemzéseink közül!

Kipróbált módszertan

Tanácsadóink több évtizedes szakmai tapasztalataik felhasználásával alakították ki a felmérések során alkalmazott eszközöket és módszertant, mely megfelel a legszigorúbb szakmai, módszertani, statisztikai és adatvédelmi elvárásoknak.

Teljes kompenzáció

Elemzésünk az alapbéren felül sok egyéb bérelemre (pl. prémiumra, pótlékokra, juttatásokra, stb.) kiterjed. Bértábláink alapbér, összjövedelem és teljes kompenzációs csomagokra vonatkozó adatokat tartalmaznak.

Válassza ki az Ön számára legmegfelelőbb csomagunkat!

Igényei szerint több csomagunk közül választhat.
Az alábbi táblázat a különböző elemzési csomagok tartalmát és áfa nélküli nettó árát hasonlítja össze.

Összefoglaló riport

ingyenes

ingyenes

adatszolgáltató
szervezetek számára
Bérezési tanulmány

250 ezer Ft

250 ezer Ft

adatot nem szolgáltató szervezetek számára
Magyar nyelvű összefoglaló riport (pdf)
Magyar és angol nyelvű teljes riport (pdf)
Bérelemzés országos adatok alapján
Szakterületi bérelemzések
Szakterületi béradatok és összehasonlítás
Marketing-értékesítési. pénzügyi-számviteli, műszaki-fejlesztési, logisztikai, termelési, minőségügyi, humán, informatikai, vállalati ügyek/adminisztráció funkciókra
Ágazati bérelemzések
Ágazati béradatok és összehasonlítás
Gépipar Elektronika, elektronikai gyártás Fémipar, fémfeldolgozás Járműipar, járműipari beszállító Vegyipar, műanyaggyártás Építőipar/építőanyag-ipar Élelmiszeripar, mezőgazdaság Egyéb ipar Kereskedelem/FMCG Egyéb ágazat iparágakra
Regionális bérelemzések
Regionális béradatok és összehasonlítás
Budapest, Közép-Magyarország, Közép-Dunántúl, Nyugat-Dunántúl, Dél-Dunántúl, Észak-Magyarország, Észak-Alföld, Dél-Alföld régiókra
Tulajdonformák bérszerinti elemzések
Tulajdonforma alapú béradatok és összehasonlítás
magyar és külföldi tulajdonos szerinti
Bevétel szerinti bérelemzések
Bevétel szerinti béradatok és összehasonlítás
10 milliárd Forint alatt, 10-50 milliárd Forint között, 50 milliárd Forint felett kategóriákra
Létszám szerinti bérelemzések
Létszám szerinti béradatok és összehasonlítás
100 fő alatt, 100-500 fő, 500-1000 fő, 1000 fő felett kategóriákra
Béremelés mértéke, ideje
Egyéb bérelemek mértéke és gyakorisága
Egyéb bérelemek vizsgálata
Prémium, Értékesítési jutalék, Cafetéria, Cafeterián kívüli juttatások, Cégautó, Műszakpótlék, Készenlét díjazása
Fluktuáció mértékére vonatkozó adatok
Bérelemző eszköz az országos és a szakterületi piacokra vonatkozó bértáblák elemzéséhez
Bérelemző eszköz régiók, iparágak, vállalat méret és tulajdonos szerinti bértáblák elemzéséhez
Beadott vállalati béradatok elemzése
Bérelemző eszköz saját adatok elemzéséhez
Bérelemző eszközünk segítségével a bérpiaci benchmark adatok mellett a vállalati trend és a saját dolgozói bérbeállások elemzése

Megrendelés

Larskol bérfelmérés megrendelése

Kapcsolatfelvétel

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségek bármelyikén.