Larskol bérpiaci benchmark adatbázis

A Larskol által 2009 óta végzett országos és egyedi bérfelmérések eredményeire alapuló bérpiaci benchmark adatbázis megbízható és naprakész alapot nyújt a bérezési gyakorlat felülvizsgálatára és a tervezett béremelések meghatározására.

Adatbázisunk több mint 180 magyarországi meghatározó vállalat több tízezer pozíciójának aktuális bérét tartalmazza – ezek mindegyike az adatszolgáltató cégek HR szakemberei által megadott, validált adat. Erre, a magyar piacon az egyik legnagyobb és legmegbízhatóbb adatbázisra alapozva tudjuk a munkakörökre vagy besorolási szintekre vonatkozó bérelemzéseket elkészíteni.

Adatbázisunk összetétele

Adatbázisunkat folyamatosan bővítjük és aktualizáljuk a legújabb országos és speciális bérfelméréseink adataival. Alábbiakban bérezési benchmark adatbázisunk jelenlegi összetételéről talál főbb mutatókat.

Ügyfeleink

A bérfelméréseinkben résztvevő ügyfeleink részleges felsorolását találja itt. A feltüntetett cégek mellett további meghatározó fontosságú, piacvezető vállalatok is részt vesznek felmérésünkben, akik élni kívánnak az anonimitás lehetőségével, ezért nevük nem szerepel a nyilvános listában.